Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Ρίχνει "άδειες" να πιάσει "γεμάτες" ο Νικολόπουλος....‏


Μάλλον δεν κατάλαβαν σωστά, το μήνυμα των εκλογών της 18ης Απριλίου, οι κομματικοί παράγοντες, τουλάχιστον στο νομό Αχαϊας.
Με ενδιαφέρον βλέπουμε το γνωστό βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο να βάζει ..λυτούς και δεμένους προκειμένου να επικρατήσει το εκλεκτό μέλος του πολιτικού του γραφείου στις προσεχείς εκλογές για την τοπική ΟΝΝΕΔ. Και μάλιστα, όχι απλως να επικρατήσει αλλά να παρουσιαστεί σαν η μοναδική υποψηφιότητα στο νομό.
Φαίνεται είχε συνηθίσει τόσα χρόνια ο κ. Νικολόπουλος με..βολικούς για αυτόν προέδρους που τον εξυπηρετούσαν σε κάθε σκοπιμότητά του.
΄Αλλωστε η προσπάθεια του αυτή ας μην ξεχνάμε οτι γίνεται προκειμένου να βγάλει από πάνω του την ευθύνη για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Αχαϊα , παρά την μεγάλη(;;;;;;;)στήριξη που παρείχε στον Ανδρέα Παπαμιμίκο, και να καπελώσει το αποτέλεσμα που ήρθε "ρίχνωντας" άλλους υποστηρικτές του προέδρου της ΟΝΝΕΔ και μάλιστα εκθέτοντάς τους οτι δεν...στήριξαν οσο έπρεπε.
Αλήθεια στο Αίγιο ,κύριε Νικολόπουλε, τα στελέχη του Κώστα Χατζή σε ποιό πολιτικό γραφείο ανήκουν;;;;;
Ας καταλάβουν πλέον όλοι, και όχι μόνο ο κ. Νικολόπουλος αλλά και άλλοι "μπαμπάδες" που εμφανίστηκαν στο νομό, οτι οι νέοι δεν ελέγχονται πλέον και δεν υπακούν σε γραμμές ....

galaziosaxaios