Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Προεκλογική συντήρηση και της οδού Ακρωτηρίου..


Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα συντηρήσεως των οδών της Πάτρας. Μετά από 4 χρόνια αδιαφορίας του Δημάρχου κ. Φούρα για το θέμα αυτό, τα έργα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους
Οι προεκλογικές ΄΄φιέστες΄΄ του Δημάρχου συνεχίζονται στην οδό Ακρωτηριου...
Το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης του Δήμου Πατρέων ανακοινώνει την προσωρινή ολική διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων επί της οδού Ακρωτηρίου, στο τμήμα της, μεταξύ των οδών Αδαμοπούλου και νότιας παραγλαύκιας οδού (έμπροσθεν Λαχαναγοράς), για το χρονικό διάστημα από τις 26.4.2010 έως και τις 30.4.2010. Λόγω των ανωτέρω εργασιών θα απαγορεύεται η διέλευση, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων και στις δύο πλευρές της ανωτέρω οδού, στο υπόψη τμήμα της, όπου θα εκτελούνται εργασίες. Οι υπόψη ρυθμίσεις απαιτούνται λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης στα πλαίσια της εργολαβίας «Συντήρηση οδού Ακρωτηρίου» του Δήμου Πατρέων.

Διαδρομή παράκαμψης του έργου : Ακρωτηρίου- Αδαμοπούλου-Ευβοίας-Παραγλαύκια οδός –Ακρωτηρίου. Τροποποίηση των διαδρομών Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ ως εξής:

-Ακρωτηρίου - Αδαμοπούλου – Ευβοίας – Παραγλαύκια οδός – Ακρωτηρίου – ισχύουσα διαδρομή.